<strong>Bitten Kjær</strong>

Bitten Kjær

Sygeplejerske

Bitten har været ansat i klinikken siden 2004.
Er uddannet sygeplejerske siden 1995. Tidligere arbejdet på medicinsk afdeling, hjemmeplejen, intensivafdeling og som demenskoordinator.
Medlem af DSR, Dansk sygeplejeråd.

 <strong>Åse Holt</strong>

Åse Holt

Sygeplejerske

Åse har været ansat i klinikken siden  2010. Er uddannet sygeplejerske i 1998. Har tidligere arbejdet på geriatrisk afdeling, i psykiatrien og på Hospice Sønderjylland.

 <strong>Marika Jepsen</strong>

Marika Jepsen

Sygeplejerske

Marika er ansat i klinikken 1. maj 2020. Er uddannet sygeplejerske i 2002. Har tidligere arbejdet på mave/tarmkirurgisk afdeling, hjerte/akutafdeling og som akutsygeplejerske ved Haderslev Kommune.

 <strong>Dorte Henningsen</strong>

Dorte Henningsen

Lægesekretær

Dorte er uddannet lægesekretær i 1996. Hun har efterfølgende været ansat på Haderslev Sygehus i 10 år på hjertemedicinsk ambulatorium og herefter været ansat 9 år i en lægepraksis i Haderslev. Hun har været ansat i klinikken siden juli 2016. Dorte arbejder både som sekretær og klinikassistent.

 <strong>Jannie Mikkelsen Lønborg</strong>

Jannie Mikkelsen Lønborg

Lægesekretær

Jannie er uddannet lægesekretær hos Skærbæk Lægehus fra 2013. I 2016 ansat hos Løgumkloster Lægehus, hvor hun har været frem til start her hos os på Margrethevej 6.  Hun har været ansat her i klinikken siden december 2021. Jannie arbejder både som sekretær og klinikassistent.

 <strong>Grete Jessen Nielsen</strong>

Grete Jessen Nielsen

Lægesekretær

Grete er uddannet farmakonom i 1998. Har arbejdet på henholdsvis privat apotek og sygehusapotek.  Har siden 2019 arbejdet som lægesekretær i en lægepraksis i Haderslev, hvor hun har været frem til start her hos os på Margrethevej 6. Hun har været ansat her i klinikken siden december 2021.  Grete arbejder både som sekretær og klinikassistent

 <strong>Hanne Høden Hoff Hansen</strong>

Hanne Høden Hoff Hansen

Bioanalytiker

Hanne er uddannet bioanalytiker i 1984 på Sønderborg Sygehus. Hun har tidligere været ansat som laborant/sekretær i 23 år i en lægepraksis i Over Jerstal. Derefter været ansat 9 år i Rødding Lægehus som laborant/sekretær.